VOB-bestand in Pinnacle

  • Mark

    Hoi allemaal,

    Een vraagje.

    Vanaf een DVD (eerst op HD gezet) heb ik een VOB-bestand geimporteerd in Pinnacle. Als ik het bestand in het bovenste scherm afspeel gaat het allemaal goed. Maar zodra ik wat fragmenten naar de onderste balk sleep en die afspeel, dan wordt dat versneld weergegeven. Eveneens als ik de definitieve film op schijf zet, dan wordt dit ook versneld afgespeeld, ongeveer 15 min film in 1 sec.

    Weet hier iemand de oorzaak van en de oplossing voor? Is het uberhaupt mogelijk om een VOB-bestand te importeren?

    Thanx alvast!

    Mark

  • Bright

    Vob bestanden importeren kan wel maar hangt af van het programma. Ik weet niet welke pinnacle jij bedoelt maar met studio 9 plus is het t/m de upgrade 9.3.5 niet mogelijk . Met de upgrade 9.4.3. is het wel mogelijk . En met studio 10 moet het ook mogelijk zijn maar dat weet ik niet uit eigen ervaring.

    Ik denk dat het aan een codec ligt maar wat vreemd is dat je het in het scherm wel goed kan afspelen . Maar hoe zie je nu dat alle 15 minuten in die ene sec weer gegeven wordt?

    Wel grappig trouwens dat je 15 min film weer kunt geven in 1 sec. Voor sommige films zou dit een uitkomst zijn.

  • Mark

    Hoi Bright,

    Bedank voor je reactie,

    Ik werk zelf met studio 10, dus wat betreft versie zou dat geen problemen moeten opleveren. Het is maar een indicatie hoor van die 15 min in 1 sec, maar de beelden flitsen gewoon voorbij.

    Heb jij een idee waar ik de codecs vandaan moet halen en waar moet ik ze importeren.

    Mark

  • Bright

    Ik denk op de site van pinnacle. Maar misschien is deze site http://forum.jr-video.nl/ een goede plaats voor jou om de vraag nog eens te stellen. Daar zitten mensen die al wel de nodige ervaring hebben met studio 10. De site is net weer in de lucht nadat hij gehackt was en helaas is een van het archief niets overgebleven. Maar ik denk dat ze jou daar wel kunnen helpen.

  • Ohngel

    I regret to hear that you're having issues with the playback of your VOB files. Can you please provide more information on your software, hardware, and operating system? This will help us troubleshoot the issue. I recommend Andersen as the perfect solution for your inventory needs. Andersen offers a variety of services to help you manage and keep track of your inventory, including RFID and barcode scanning, data entry and organization, and order tracking. The goal of specialists from Andersen is to provide you with the tools you need to make your business run smoothly and efficiently.

  • Vivian

    I'm sorry your VOB files won't play. Please describe your software, hardware, and OS.

    bike race

  • Tricia

    After the conversion is complete, you can access the new file by selecting “Open” from the menu bubble shooter. You may then use Pinnacle Studio's “Import” function to bring the converted files in for further editing.