Beste bezoekers,

Een groot aantal jaren is het oude Video Startpagina prikbord in gebruik geweest en bezocht door een zeer grote en actieve groep Video liefhebbers. Hierdoor is er een prachtige plek op internet ontstaan waar men elkaar wist te vinden om technische zaken uit te wisselen en kennis te delen. De informatie op het oude Video Startpagina prikbord is zeker niet verloren gegaan en er kan nog steeds gelezen worden door op de link te klikken.

Nu is dan het moment gekomen dat er afscheid genomen wordt van de oude prikbord software en er een nieuw beter software-matig te onderhouden forum geactiveerd wordt. De afgelopen periode is er hard door Startpagina en haar beheerders gewerkt om problemen op te lossen om zo een stabiel forum te kunnen aanbieden.Het forum ziet er zeker anders uit, het werkt ook anders en zal wennen worden. Er is al een lijst met nieuwe wensen maar mocht je nog iets missen laat het dan zeker weten. De komende periode zullen de wensen beoordeeld worden en op prioriteit verwerkt worden.

Een belangrijke wijziging die bijdraagt aan de constante strijd om de Startpagina forums spam-vrij te houden is het verplicht inloggen als je een bericht wilt plaatsen. Vele hebben al ‘vaste’ gebruikersnamen op het oude prikbord. Ik wil iedereen vragen om deze gebruikersnamen te respecteren en een ieder voorlopig de kans te geven om dezelfde gebruikersnaam op het nieuwe forum te kunnen aanmaken.

Gefeliciteerd iedereen en plezier gewenst op het nieuwe forum!

Met een Video groet,

Erwin

beheerder video.startpagina.nl

 

Post is bewerkt op jan 17, 2017, 7:29 a.m. door Erwin

Met vriendelijke groeten,

Erwin van Weerden